Voor huidverbetering wordt er met Prescription by soap en Hannah producten gewerkt en aanschaf van de benodigde cosmetica is aangeraden. Bij huidverbetering zijn meerdere behandelingen noodzakelijk.

Actieve zuren behandeling

Behandelindicaties met de actieve zuren zijn onder andere:
 • Active acne
 • Jeugdacne
 • Ouderdomsvlekken - pigmentvorming
 • Vochtarme huid
 • Anti aging - lijnen & rimpels
 • Gestreste huid
 • Blauwlicht - stadsvervuiling
 • Grove poriënstructuur - volwassen acne
 • Volume verlies - gezichtsgymnastiek
 • Couperose - gevoelige huid
 • Vette huid - verstopte poriën
 • Herstel bij acne vulgaris
De huid wordt na enkele weken gladder en strakker. Afhankelijk van de conditie van de huid heeft u 3 tot 6 behandelingen nodig, met een tussentijd van 10 à 14 dagen. De huid wordt gestimuleerd om nieuwe huidcellen te vormen, hiervoor worden de oude huidcellen afgestoten en ontstaat er versnelde vernieuwing van de bovenste huidlaag. De behandeling bestaat uit het intensief reinigen van de huid met behulp van actieve zuren van Prescription by soap:
 • Mandelic Acid (amandelzuur)
 • Glycolic Acid (fruitzuur)
 • Salicylic Acid (gewonnen uit schors van wilgen),
  Azelaic Azid (verweekt buitenste laag van de huid)
 • Retinol Palmitate (vitamine A)
Dan de werkstoffen om de huid te optimaliseren, hierover wordt een embedding masker aangebracht die werkstoffen dieper de huid insluist. Na verwijderen van het masker wordt ultrasoon geluid gebruikt om de huid eerder te herstellen.

€ 55,- per behandeling

Bindweefselmassage

Intensieve diepe huidmassage; 1 x per week, 6 à 8 x, daarna 1 x per maand. Behandelindicaties: acné, littekenvorming, een vale en vermoeide huid, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten en/of afwijkingen. De bindweefselmassage wordt, zoals de naam al zegt, uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Uiteraard kan de bindweefselmassage op het gehele lichaam toegepast worden.

€ 45,- per behandeling

Actieve zuren en bindweefselmassage

Een combinatie van beide specialisaties. Bij beide behandelingen wordt ook gebruik gemaakt van ultrasoon geluid om zo huidverbetering te bevorderen en/of verklevingen los te maken.

Met een combinatie van beide behandelingen kan sneller een beter resultaat worden behaald.

Werkstoffen worden met behulp van ultrasone geluidsgolven dieper in de huid gebracht. De werkstoffen zijn belangrijk voor de opbouw en verzorging van cellen en gaan daar werken waar de celdeling van de huid plaatsvindt. Resultaat: nieuwe aanmaak van cellen, gevolg hiervan is betere kwaliteit van het bindweefsel, collageen en elastine, waardoor rimpels vervagen en de huid gladder wordt.

€ 77,50 per behandeling

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen met een naaldelektrode is een methode om een haar definitief te verwijderen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een naald, die langs de haar in het haarzakje wordt gestoken. Door het geven van een stroomstootje wordt warmte toegevoegd en wordt de haar met wortel en al vernietigd. Elektrisch ontharen met een naaldelektrode is voornamelijk bedoeld voor kleine oppervlaktes.

Via de zorgverzekering is dan een vergoeding mogelijk.

Bij elektrisch ontharen is ook coaguleren van bloedvaatjes of steelwratjes mogelijk.

€ 1,25 per minuut

Klankschalen

Een klankschaalmassage biedt diepe ontspanning aan het lichaam. De klanken en trillingen harmoniseren en ordenen het lichaam. Zo komen spanningen en/of blokkades los en kan het lichaam weer herstellen.

De klankschaalmassage versterkt het zelf genezend vermogen van het lichaam. Het is een prima manier om te ontspannen en kan op zichzelf staan, maar het kan ook gebeuren dat er blokkades in het lichaam of in het gevoelsleven worden ervaren. In dat geval kunnen meerdere massages gewenst zijn om daar aan te werken.

Omringd door klank kun je loslaten wat je bezighield. Je krijgt weer nieuwe energie. Zelfs wanneer je wat sceptisch bent, zal je ervaren dat de schalen iets bij je teweeg brengen. Sommige mensen voelen trillingen oppervlakkig, anderen voelen ze meteen ver door het lichaam gaan. Naarmate je meer ontspant, of meerdere massages ondergaan hebt, zal je merken dat je een diepe ontspanning kunt bereiken en ook meer bewust wordt.

Je hoeft voor een klankschaalmassage alleen je schoenen uit te doen en eventueel een riem of sieraden af te doen die teveel met de klankschalen kunnen resoneren. Gemakkelijk zittende kleding is prettig.
De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen. Je ligt ontspannen. Met je ogen dicht. Je voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Een weldaad voor lichaam en geest!

Tevens kan bekeken worden hoe de klankschalen ingezet kunnen worden tegen eventuele pijnklachten als gevolg van spanning of overbelasting van spieren.

De behandeling duurt ongeveer 1 uur, inclusief het voorgesprek.

Het is aan te bevelen tenminste een uur voor de behandeling niets meer te eten en na de behandeling veel water te drinken.

€ 45,- 60 min

Microblading

Microblading is een vorm van permanente make-up, waarmee je wenkbrauwen opbouwt. Met een pennetje worden in kleine inkepingen de inkt in de opperhuid aangebracht. Zo ontstaan er ‘strokes’ die voor een natuurlijk resultaat zorgen. Deze techniek is in onze contreien nog niet zo bekend. In Japan is het echter al een zeer oude manier van wenkbrauwen pigmenteren. Binnen 6 weken kom je terug voor de tweede behandeling, waarin de wenkbrauwen zijn definitieve vorm en kleur krijgen.

De permanente make-up blijft dan ongeveer 1 tot 2 jaar zitten. € 175,-

Bijwerken microblading na 1 à 2 jaar. € 75,-